Projekt łazienki

Budynek został zaprojektowany jako parterowy z poddaszem użytkowym, niepodpiwniczony, z garażem dwustanowiskowym, wbudowanym w bryłę budynku. Wejście poprzez wiatrołap, usytuowane w środkowej części elewacji frontowej, bezpośrednio od strony zachodniej. Przyziemie stanowi część dzienna domu wraz z pomieszczeniami technicznymi oraz garażem dwustanowiskowym dostępnym bezpośrednio z drogi dojazdowej do posesji. W centralnej części rzutu budynku zaprojektowano otwarty hall połączony z salonem oraz jadalnią. Po prawej stronie od wejścia zaprojektowano schody na kondygnację poddasza użytkowego, kuchnię położoną w bezpośrednim sąsiedztwie jadalni oraz usytuowany od strony ogrodowej obszerny salon. Po lewej stronie od wejścia zaprojektowano garaż dwustanowiskowy, pomieszczenie kotłowni, łazienkę oraz gabinet. Całość części parteru otwarta na ogród poprzez duże przeszklenia zaprojektowane w salonie oraz hallu. Z tych właśnie pomieszczeń zaprojektowano możliwość wyjścia na taras zintegrowany z ogrodem od strony wschodniej. Dostęp do garażu możliwy jest zarówno z zewnątrz, jak i bezpośrednio z wiatrołapu.

Poddasze użytkowe stanowi zestaw pomieszczeń mieszkalnych, pokój, podzielonych na dwie strefy. Na prawo od wejścia zaprojektowano cześć sypialniana z obszerna łazienką, garderoba oraz pomieszczeniem gospodarczym – pralnią. Po stronie Północnej zaprojektowano zestaw dwóch pokoi dla dzieci z dodatkową łazienką i tarasami. Pokoje doświetlone od strony wschodniej i zachodnie.